OM OSS – VÅRT TEAM

Vi är ett familjeföretag där vi utvecklar företaget tillsammans med ett nätverk av duktiga entreprenörer som är experter på sina uppgifter.

Vi brinner för inredning, design och göra fint hemma hos våra kunder som är både privatpersoner & företag.

Vårat team består av inredare, hantverkare, mark & anläggning, trädgårdsdesigner, planering & ritningar över de olika projekt så att kund får en tydlig plan med offert.

Vi anpassar efter varje kunds unika behov och vill ge en hellösning som består av ritningar,designkoncept, inredningsförslag & projektledning.

Att få en kontaktperson i de olika momenten man vill få hjälp med samt ett team som har goda kunskaper på det de levererar.

AnneLi Källström 

har varit egen entreprenör över 30 år och har b.la skapat eget klädmärke SussiLi Clothes, heminredning där det varit mycket med  gardinuppsättningar,  olika sorters designuppdrag till företag och privatpersoner.


Yasmine Källström

har jobbat i ett annat städföretag innan hon tog klivet in till familjeföretaget.

Hon är utbildad frisör & inredare och älskar att skapa, måla och är en fena på att få till saker med sina händer.

Vi vill ha ordning och reda, kunden som anlitar oss och vårt team ska känna att de är unika, få det de bett om, fokus, kvalite samt ska känna sig trygga med oss. Vi vill överträffa deras förväntningar och därför erbjuder vi alltid 100% KundNöjdhetsGaranti.

”EN nöjd kund är det bästa resultatet för oss”

 

SussiLi Home - design och inredning
Vårat team
Vintageboden
Mor & Dotter - SussiLi Home
SussiLi Home-hemstad

Att Måla & Skapa är något vi bara älskar!!!

Vi älskar verkligen vårt jobb, särskilt  att göra det här lilla extra för sin kund.

AnneLi har designat ett eget klädmärke SussiLi Clothes kläder i linne, bomull och sammet till kvinnor  & Yasmine är en fena på att få till det här med inredning, ordning och reda samt måla. På sommaren har vi VintageBoden Öppet i Filipshyttan.

Jobba med sin hobby

SussiLi Home
SussiLi Home-service
SussiLi Home - Flyttstädning

hej

Sussili home