Anlita en inredare

Vi kan hjälpa dig att inreda ditt hem med detaljer, färger, möblering och få till en helhetskänsla genom att anlita en inredare

Vi får höra av våra kunder att de kört fast i sin inredning och vill få ihop den utan att det känns rörigt. Det vi börjar alltid med är att städa, strukturera upp och sen se möjligheter och även se vem är du som ska bo där och vad gillar du,, vad är det som gör dig glad. 

Att inreda handlar mycket om att skapa den rätta känslan så att du ska trivas i ditt hem – Du, Din familj och De som bor där.

Vill du så kan du även ringa oss, 070 – 483 22 92

Vi skräddarsyr ihop en paketlösning som passar dig och din plånbok.

VARMT VÄLKOMMEN REDAN IDAG

 

Anlita oss med din inredning

Inredningsfixarna är ett familjeföretag med stor passion för vackra hem.

Design och inredning ligger oss väldigt varmt om hjärtat, det är med stor glädje vi gör det fint hemma hos våra kunder. Vi har ett sammansvetsat team bestående av inredare och hantverkare med mångårig erfarenhet inom många branscher.

När man ska inreda och sätta en färg eller flera färger tillsammans är det bra att utgå från neutrala toner som vitt, grått och beige. Att ta in accentfärg som gör att det händer lite mer så välj då en färg till detta som bryter av och så det inte blir för rörigt av för olika kulörer.

Glöm inte en snygg gardinuppsättning till dina fönster, välj nyans som passar till de övriga inredningen. Vi hjälper dig att få till den röda tråden så att allt harmoniserar och binder samman med kuddar, plädar, lampor, krukor, sänggavlar, mattor och väggen. Att ge inredningen ett ombonat, mysigt intryck. Vackra stilleben är inte fel och gärna något som överraskar.

Anlita en inredare och få hjälp med din inredning i ditt hem.