Inredningshjälp

Få tips och hjälp hur du kan inreda ditt hem med inredningshjälp av oss och vårt team.

Vi kan även hjälpa dig med inredningshjälp online då vi går igenom först vad för hjälp du behöver, sedan skickar du oss skisser, ritningar och bilder som vi sedan har som underlag och vi kommer med förslag efter dina önskemål.

Skulle du sedan välja att göra detta själv eller om du vill anlita oss.

LÄS MER NEDAN!

Inredningshjälp i Örebro

Inredningshjälp med att få tillden röda tråden

Vi hjäper dig med tips och förslag på hur du kan ändra och komplettera din befintliga inredning hemma tillsamman med vårt inredningshjälp koncept.

Inredningshjälp i Örebro

Tapeter, tyger matchar varann

Våga färg  i inredning
Inredningshjälp i Örebro

Inredningskoncept med inredningshjälp

Så här gör vi när du vill få vår inredningshjälp av oss.

Vi kan hjälpa dig med vår  inredningshjälp med att få dina tankar, ideer till verklighet genom att vi tar fram ett inredningsförslag till dig som vi sedan kan utföra eller om du själv vill göra det.

Vi kan hjälpa dig både det som är inomhus med inredningsinspiration med att få till den röda tråden med färger, design, möblemang, tygmaterial på ex gardiner, kuddar, målning, renovering mm.

Utomhus inom mark & anläggningar där man kanske behöver hjälp med tomplanering, grundläggning,  garageuppfart, stenläggning, uterum mm

Vi har ett brett nätverk både av hantverkare, mark & anläggningar, sömmerskor och inredare.

Du får en kontaktperson på alla områden och tydlig planritning & offert.

Du behöver inte oroa dig om något skulle gå snett och slippa en massa hantverkare och alla inköpen som måste göras. Du har en dialog med en person som blir då din personliga projektledare. Den har kontakt med alla hantverkare, sömmerskor, leverantörer mm så allt flyter på enligt planen. Du får också löpande information.

Blir det några avvikelser (ÄTA) eller oväntade problem som dyker upp så meddelar alltid din personliga projektledare i förväg så att du kan känna dig lugn och trygg för att ta beslut om det ska återgärdas eller inte.

Löpande Fakturering som vi kommit överens om. Ibland kanske man vill ha något mer utöver det fasta priset som då blir en extra kostnad enligt det vi kommit överens om.

När allt arbete är klart så gör man en genomgång tillsammans så allt har blivit utfört på tillfredställande sätt

Uppdrag som är utomhus med lite större projekt som exempel att man vill  få hjälp med pool, trädgårdsdesign, altanbygge, stensättning, garageinfart, dränering, platta på mark mm

Mark & Anläggningsarbete

EXTRA BONUS!

PRIVAT ELLER FÖRETAG

Som en extra bonus till dig när du använder våra tjänster

Vi bjuder på ett hemstäduppdrag av din bostaden när man köper något designpaket med våra tjänster. 

Vårat team
Hushållsnära tjänster